Now Playing Tracks

Kuah lodeh…makan ngan nasi impit…makni sekeluarga pn datang umah mak…die bawak sambal goreng…nasi arab n ayam kerutup ke ape ntah…sedap2 sumenye…adik laki sy pn datang ngan anak2 die luqman n hariz…join makan kt umah mak…adik pmpuan je xde…die beraya sebelah suami kat kuala selangor

Rendang in the making…lom kering lagi…raya haji ni macam bese beraya umah mak kat kl…mak n ayah pi masjid solat n tgk korban lembu…sy kat umah kena masak rendang n lodeh…tengah masak hampir nak siap…gas plak habis…choiii sgt…nk tukar gas yg mak standby kat umah xreti plak…dasarrr xpenah nk amik tau…bende senang pn xreti…huhu

Ni antara makanan yang farah tempah dr ajep…ayam bbq and sos blackpepper…pandai ajep masak…mmg sedap terasa masakan die…die amik harga 10 hengget sorang…ade ayam bbq, sos, coleslaw, potato wedges, nasi goreng nenas…sumenye sedap2 belaka

Farah hanem and aryan…farah ni officemate sy…semalam die buat makan2 kat opis sempena meraikan birthday 1 tahun aryan…happy birthday aryan….semoga menjadi anak yang soleh dan bijak pandai buat mummy and daddy aryan

To Tumblr, Love Pixel Union