Now Playing Tracks

Laksa kaw…makan laksa ni kat area beras terbakar, langkawi…sedap laksa ni…rs pedas n masam die just nice…boleh la hirup kuah sampai abis…hehe…sy ni jenis xbleh hirup kuah pedas masam sangat sbb cepat tersedak…xkisah la hirup pelan2 ke laju ke…mmg sensitif sikit tekak ni…xleh pedas n masam…cam tomyam ke…mmg sy hirup sesudu dua je la…haha

Makanan potluck…fizah masak mihun goreng…ilah upah ajep masakkan ayam baba…ajep ni kaminye pembantu peg tadbir kat opis…die pandai masak…bleh mintak tolong die masakkan…die pandai buat butter prawn…mmg sangat sedap…tp leceh katenye nak buat…ayam baba ni macam ayam kung pao skit…sedap pandai ajep masak…syi n laila buat shepperd pie…farah buat roti daging…kak ros bawak puding milo anak die ernie yang buatkan…emah buat puding buih yang marvellous…sedap sangat…sy suke puding buih tu…sbb texture die unik n rs pn sedap…makan dengan kuah custard susu die…izzah bawak air2

Happy birthday to my best friend ilah…sempena birthday ilah macam biase la buat makan2 potluck kat opis…sy belikan kek secret recipe ni…amik 6 slice je campur2…tp pilihan xde yg best sangat…secret recipe taman tas ni xbape best

Soft shell crab…beli kat langkawi sekilo rm30…balik terus goreng celup tepung…pastu wat ketam telur masin skit..sedap…tp xla rs ketam sgt…kalau yg size besa tu ok la…banyak ekor gak lam sebungkus tu…campur2 de yg besa n kecik…

To Tumblr, Love Pixel Union